forwardSkygger_2.html

Fra bogens omslag:

Skjulte skygger var pludselig en krop er en roman, skabt som en dialog i tekst og billeder af forfatter og fotograf, som bevæger sig ind i sindets krinkelkroge og ud i byens svirrende kaos. Baggrunden er byen som ydre vilkår, drivkraften hovedpersonens søgen – en søgen efter på én gang en forståelse af sin egen livssituation og fuldbyrdelse af det eftertragtede møde med det du, der spøger fra først til sidst.
Historiens kapitler griber fat i hinanden fra den ene tilstand til den anden og fra det ene medie til det andet. Ikke en handlingsgang i traditionel forstand, men et forløb bestående af skiftevis billeder og tekst, der befinder sig mellem bevidst og ubevidst, mellem drøm og genkendelig virkelighed – og  hvor billeder fra hovedpersonens fortid og en mulig fremtid bliver til.


Fotografen Lars Gundersens fine fotografier og fotograficollager af en mangfoldig verden og dens detaljer, bliver også sindbilleder, og de går i ualmindelig fint spænd med den eksperimenterende prosatekst.

Bogen kan sammenlignes med Toværelses med lykkelig udgang, 2008, hvor Lars Gundersen også har beriget digtene med fine fotografier, således at flere sanser skærpes.

Som en film med mange skugger og detaljer bevæger vi os sammen med digterjeget og dets logik ind til virkeligheden og sproget. Spændende og eksperimenterebde prosetekst suppleret med fine fotografier kan læses og nydes son digte og essays om kunst.

Anny Skov Madsen, DBC's lektørudtalelse

idiotikon@lars-g.dkmailto:idiotikon@lars-g.dkhttp://idiotikon@lars-g.dkshapeimage_2_link_0
booksBooks_1.html
homeStifinder.html